Reisbureau
Het Snelwegmuseum organiseert masterclass en seminar excursies met het Nederlandse snelwegnetwerk als eindbestemming. Waar de snelweg in het dagelijks leven een blinde vlek vormt, of abstract discussie onderwerp kunt u met deze excursies kennismaken met de snelwegstreekcultuur. Het excursieprogramma bestaat uit rondleidingen bij specialistische snelweg bedrijven en voordrachten van snelwegexperts. Elke excursie is onder begeleiding van een kundige reisleider die de snelweggeschiedenis, eetcultuur, bouwstijl, ambachten en het landschap ruim aan bod laat komen.

Reis boeken
Het Snelwegmuseum verzorgt excursies tot maximaal 50 personen. U kunt een bestaande excursie boeken of een excursie op maat laten ontwikkelen.


Vraag een offerte aan
Stadsring Zuid Holland
Duur: 8 uur
Route: Den Haag (A13), Rotterdam (A20), Waddinxveen (A12)

De dagtocht voert langs de stedenring van Zuid Holland. Tijdens de dagtocht bezoekt u een nieuw dynamisch landschap van woonwijken, recreatiegebieden en werklandschappen die als paddenstoelen uit de grond springen langs de snelweg en samen een nieuw soort stad vormen. De tocht is een 'masterclass' waarin snelweg-experts aan het woord komen uit diverse branches. De dag wordt geheel verzorgd met eten en drinken uit de snelwegstreek. De gastheer vertelt streekverhalen en anekdotes die onze veranderende blik op de wereld van de snelweg illustreren. Om de dynamiek van de snelweg beter te begrijpen is een kijkje in de keuken van de snelweg cultuur onontbeerlijk!
Stads snelweg A20
Reisduur: circa 4 uur
Route: Start Kleinpolderplein Einde Terbrechtseplein

De randen van de A20 vormen een spectaculair stukje Rotterdam. Hier vinden burgers, verborgen in het schaamgroen, de ruimte om hun hobby's, sport, spel en recreatie-activiteiten te ontplooien. Er is water, groen en belangrijker, weinig controle.
U kunt de vrijheid nu zelf ervaren met een step tocht door het schaamgroen van de A20.
Upcoming Rondje Ring
Duur: 4 uur
Route: A10 Amsterdam

Een rondje ring over de buitenste gracht van de Amsterdamse grachtengordel. I.s.m. Tijs van den Boomen